I1
0
nl
Contacteer de makelaar
 Ik wil meer informatie over dit pand
 Ik wens een afspraak te maken
TE KOOP
LUCHTFOTO BUURT
Kaart
volgende foto
vorige foto
HOME
SCHATTING AANVRAAG
 Ja, contacteer me voor een schatting van mijn pand.

Welkom bij ESTIMO


 

U staat wellicht op het punt om één van de belangrijkste beslissingen uit uw leven te nemen met betrekking tot de aan- of verkoop van een vastgoed. Hiervoor gaat u het best niet over één nacht ijs. ESTIMO beschikt over een jarenlange ervaring in de sector en staat klaar om u met raad en daad bij te staan.Als kleinschalig kantoor zijn wij in staat om u een hoogstpersoonlijke service te verlenen, op maat van uw specifieke behoeften. Daarenboven beschikt ESTIMO over een uitgebreid en performant netwerk van contacten en middelen om uw zoektocht naar een woning of koper van uw vastgoed tot een goed einde te brengen. Wij staan hierbij garant voor een marktconforme prijs gekoppeld aan deskundig advies.

 

 

Ons aanbodWij specialiseren ons in de VERKOOP (geen verhuur of syndic). Wij zijn dag na dag voor de volle 100% actief op zoek naar uw ideale woning of naar de geschikte koper van uw pand.

 

Wij werken vanuit een THUISKANTOOR in de Kaaistraat 10 te Oostende (boven kantoor notaris Carl Polfliet). We sparen zo de kosten van een kantoor uit. Op deze manier kunnen we meer publiciteit (via pers en internet) voeren voor uw eigendom aan zeer gunstige voorwaarden.  U bent er steeds welkom op afspraak om in alle discretie te bespreken hoe wij het best kunnen samenwerken. Bel ons op 0498/ 92 10 33,

Frank Marest

Zaakvoerder
ESTIMO
PANDEN IN DE KIJKER
OPEN DEUR
AANVRAAG OFFERTE
 Ja, contacteer me voor het opmaken van een offerte voor het beheer van een gebouw.