I1
0
nl
Contacteer de makelaar
 Ik wil meer informatie over dit pand
 Ik wens een afspraak te maken
TE KOOP
LUCHTFOTO BUURT
Kaart
volgende foto
vorige foto
DIENSTEN
 

Waardering van uw eigendomWanneer u overweegt om uw eigendom te verkopen is de eerste stap een marktconforme prijsbepaling. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om, in nauw overleg met de eigenaar, een correcte prijs te bepalen die de kans op een succesvolle verkoopstransactie maximaliseert.

 

Samenstelling van een dossierWanneer u een opdracht aan ESTIMO toevertrouwt, wordt onmiddellijk gestart met de opmaak van een dossier. Wij werken hierbij nauw samen met de notaris die u heeft aangesteld. Bodemattesten worden aangevraagd, informatie wordt opgevraagd bij het kadaster, enz..

 

Presentatie van uw pandElk eigendom dat aan ons wordt toevertrouwd wordt op een aantrekkelijke en professionele manier in beeld gebracht. Het oog wil ook wat, en een goede eerste indruk is van het grootste belang voor het wekken van interesse bij potentiële kopers.

 

Publicatie op onze websiteUw pand wordt gepubliceerd op de ESTIMO website. Grote foto's, een duidelijke omschrijving met detailgegevens, een interactief liggingsplan, krachtige zoekfuncties om uw pand te vinden, dit alles ingekleed in een aantrekkelijke en overzichtelijke vormgeving die geoptimaliseerd werd om geïnteresseerde kopers snel uw pand te doen vinden. Vanop de website komen ze onmiddellijk en rechtstreeks in contact met ons kantoor zodat verdere stappen kunnen ondernomen worden.

 

Pro-actiefZodra uw pand wordt opgenomen in onze gegevensbank worden alle geïnteresseerde kandidaat-kopers waarvan de gegevens in ons bezit zijn, onmiddellijk en volledig automatisch via e-mail hierover ingelicht. Via een link in de e-mail zijn ze in staat om onmiddellijk het pand met foto's en beschrijving te bekijken op de ESTIMO website.

 

PubliciteitDiverse kanalen, zowel regionaal als nationaal worden ingezet om uw pand in de kijker te brengen.