I1
0
nl
Contacteer de makelaar
 Ik wil meer informatie over dit pand
 Ik wens een afspraak te maken
TE KOOP
LUCHTFOTO BUURT
Kaart
volgende foto
vorige foto
ADVIES
 

Ik verkoopWie overweegt om een woning te verkopen moet zich een weg weten te vinden doorheen een doolhof van wetten, regels en verplichtingen die betrekking hebben op vastgoed. Voorkooprechten, keuringen, postinterventiedossier, fiscale wetgeving en nog vele andere aspecten zorgen ervoor dat je hiervoor het best beroep doet op een professionele makelaar met jarenlange ervaring in de sector.
Bij ESTIMO ben je hiervoor aan het juiste adres. Een team van professionals gaat direct voor u aan de slag en houdt u voortdurend op de hoogte van de evolutie in uw dossier. De ervaren makelaars van ESTIMO behartigen uw zaak gedreven en professioneel, zodat u er zeker kan van zijn dat uw aan- of verkoop volgens marktconforme voorwaarden plaatsvindt.


Ik koopDe aankoop van een vastgoed vergt een aanzienlijke investering, en u hebt er alle belang bij dat u hierover op een correcte en transparante wijze geadviseerd wordt.
De garantie van een marktconforme prijs, gecombineerd met de kennis van zaken die het resultaat is van jarenlange ervaring in de sector, zorgen ervoor dat u erop kan vertrouwen dat uw investering na verloop van tijd meer dan zijn geld waard is.